~Arena Seni FadzliAli~

By: ali fadzli

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 20-Sep-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Candle

 


Selamat Menyambut Bulan Ramadhan Al-Mubaraq


Tuesday, 19-Sep-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
18SX 6th BorakPhoto Task : Contoversional Black&White

 


Quote:
Diharapkan gambar ini tak menimbulkan kontraversi..hehhehe ..nie lah hasil tugasan yang aku hantar sempena tugasan Borak photo yang ke-6 Black And White..motif gambar nie sempena lagu yang aku minat sekarang nie Button By Pussy Cats Dolls

* Gambar ini tidak ada kena dengan aku atau yang hidup..atau yang mati..


Friday, 15-Sep-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Kenangan Terindah

 


Quote:

walaupun gambar nie agak noisy sikit(bukan aku yang ambil yer ) tapi aku suka kerana dapat bergambar dengan Mr Bazuki dan Mr Saiful Nang.Tak kenal beliau? ermm....mmg lah rugi weiii...


Wednesday, 6-Sep-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Hide And Seek

mana nak sorok wei...aku kenal kau lah weii..

hehehehe..mana nak sorok..walau pun kau sorok kat manapun..dari lubang hidungmu..aku kenal sapa kau...


Tuesday, 29-Aug-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
5th Task Borak Photo..Merdeka.........

 
 
 
Tugasan yang perlu dihantar

Buntu....Buntu sangat kepala nie..ingatkan nak tembak gambar lain dari yang lain...askar ke..badan beruniform ke..polis pukul orang ke...huhuhuhuhu...rupanya bendera jugak yang paling senang..rasanya aku yang paling awal upload tugasan nie..





[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net