~Arena Seni FadzliAli~

By: ali fadzli

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Thursday, 27-Jul-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Bunga-bunga Matahari

 
 



Friday, 21-Jul-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Borak Photo 3rd Assigment: Close Up Insects.

 
 
 
View all 6 photos...
Ok guys..inilah yang termampu kamera aku lakukan.Close up Dragon Fly and Butterflies. Dengan kebusyian aku yang teramat inilah hasilnya.Gambar ini diambil pada kat Taman Tasek Pemaisuri.Jalan jalan punya jalan pada petang hari, jumpa lah subject di temui.Apalagi snap je lah...

Am waiting entry from the rest of borakPhoto's geng..











Monday, 17-Jul-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Nabil Mentor

 


Nabil Mentor yang popular dgn lagu Hati Ini...liriknya..sori...tak tahu


Friday, 14-Jul-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Sapa ada terjumpa Motor ni di area Pulau Pinang..

 



Assalamualaikum..adik aku yang study kat USM Pulau Pinang telah kehilangan motor nie.Kehilangan ini berlaku pada hari Ahad malam Isnin 10hb Julai Kehilangan ini berlaku di kawasan KTM Butterworth dimana adik aku telah pos motor ini ke sana melalui perkhidmatan keretapi. Motor ini kehilangannya telah di sedari oleh pekerja KTM tersebut di mana kawasan pagar kawasan KTM tesebut telah di ceroboh dan hanya motor adik aku sahaja yang di rompak oleh perompak laknat tersebut.Menurut masa kejadian itu Jaga KTM tersebut telah tidur dan tidak menyedari kejadian tu dimana ketika itu hujan lebat berlaku.Sesiapa yang ada terlihat motor Yamaha 125 warna merah bernombor flat JHL 6092 sila hubungi saya Fadzli= 012-7143652 .
Sekian terima kasih


Wednesday, 12-Jul-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Biarlah Rahsia....

 


Quote:
Tajuk:BIARLAH RAHSIA......
Model: IJAD
Lokasi: Puncak Gunung Datuk


[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net